Νομοσχεδιο Εργασιακα : Απεργία: Χιλιάδες εργαζόμενοι στους δρόμους - «Πλημμύρισε ... : Σφοδρές αντιδράσεις από αντιπολίτευση και συνδικάτα των εργαζομένων για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο χατζηδάκη που καταργεί το 8ωρο και επιβάλλει «μεσαίωνα» στα εργασιακά.. Η ονομαστική ψηφοφορία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Απορρίπτουμε αδιαπραγμάτευτα το αντεργατικό νομοσχέδιο. «η κυβέρνηση με το «νομοσχέδιο χατζηδάκη» επιχειρεί να φέρει τον εργασιακό μεσαίωνα στη ζωή των. Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα γύρω από τα σπορ στην χώρα αλλά και σε. Το νομοσχέδιο σύμφωνα με τη γσεε κινείται σε θετική κατεύθυνση ,το πεδίο κρίσης όμως για τη συνομοσπονδία είναι η νομοθέτηση και η υλοποίηση των.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το εργασιακό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει σύγχρονα, πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, αποκαθιστά αδικίες, καταργεί αναχρονιστικές ρυθμίσεις, προσαρμόζει το. Μητσοτάκης έκανε λόγο για έναν δεκάλογο μεγάλων τομών, που θα. Στο επίκεντρο περιβάλλον και ψηφιακός μετασχηματισμός. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ...
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ... from www.e-proodos.gr
Το νομοσχέδιο στον πυρήνα του είναι φιλεργατικό και βαθιά αναπτυξιακό υποστήριξε ο πρωθυπουργός, κυριάκος μητσοτάκης, από το βήμα της βουλής στη συζήτηση για. Τι να περιμένουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται απόψε στη βουλή. «το αντιλαϊκό κι αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν θα περάσει». Κορύφωση της αντιπαράθεσης για τις αλλαγές. Ενστάσεις από συριζα και κκε. «η κυβέρνηση με το «νομοσχέδιο χατζηδάκη» επιχειρεί να φέρει τον εργασιακό μεσαίωνα στη ζωή των. Είναι ένα νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει σημαντικά το εργατικό δίκαιο και είναι μια παρέμβαση που ακολουθεί.

Το νομοσχέδιο ψηφίζεται απόψε στη βουλή.

Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Το νομοσχέδιο στον πυρήνα του είναι φιλεργατικό και βαθιά αναπτυξιακό υποστήριξε ο πρωθυπουργός, κυριάκος μητσοτάκης, από το βήμα της βουλής στη συζήτηση για. Στο επίκεντρο περιβάλλον και ψηφιακός μετασχηματισμός. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται απόψε στη βουλή. Η ονομαστική ψηφοφορία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Υπεραμυνόμενος των αλλαγών που φέρνει το νομοσχέδιο στα εργασιακά, ο κ. Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το εργασιακό νομοσχέδιο. Είναι ένα νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει σημαντικά το εργατικό δίκαιο και είναι μια παρέμβαση που ακολουθεί. Το νομοσχέδιο αυξάνει και το ανώτατο ετήσιο όριο υπερωριακής απασχόλησης από 90 ώρες στη βιομηχανία και 120 στις υπηρεσίες που ισχύει σήμερα, σε 150 ώρες το χρόνο για όλους τους κλάδους. Τι να περιμένουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι. Απλήρωτη δουλειά και μειώσεις μισθών φέρνει η κατάργηση του 8ωρου. Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα γύρω από τα σπορ στην χώρα αλλά και σε. .κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το εργασιακό νομοσχέδιο στην.

«το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Η ονομαστική ψηφοφορία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο στον πυρήνα του είναι φιλεργατικό και βαθιά αναπτυξιακό υποστήριξε ο πρωθυπουργός, κυριάκος μητσοτάκης, από το βήμα της βουλής στη συζήτηση για. Αδεδυ, εργαζόμενοι στο μετρό και ναυτεργάτες ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Είναι ένα νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει σημαντικά το εργατικό δίκαιο και είναι μια παρέμβαση που ακολουθεί.

Σκουρλέτης: Παραμένουν οι "κόκκινες γραμμές", προς ...
Σκουρλέτης: Παραμένουν οι "κόκκινες γραμμές", προς ... from www.newsit.gr
Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη: Απλήρωτη δουλειά και μειώσεις μισθών φέρνει η κατάργηση του 8ωρου. Ενστάσεις από συριζα και κκε. Το ευρωμπάσκετ 87 παραμένει το ιερό και όσιο του ελληνικού αθλητισμού. Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει σύγχρονα, πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, αποκαθιστά αδικίες, καταργεί αναχρονιστικές ρυθμίσεις, προσαρμόζει το. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη. Απορρίπτουμε αδιαπραγμάτευτα το αντεργατικό νομοσχέδιο. «το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια, δεν διορθώνεται ούτε βελτιώνεται» φώναξαν οι απεργοί έξω από το κοινοβούλιο.

Το νομοσχέδιο σύμφωνα με τη γσεε κινείται σε θετική κατεύθυνση ,το πεδίο κρίσης όμως για τη συνομοσπονδία είναι η νομοθέτηση και η υλοποίηση των.

Τι να περιμένουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι. Απλήρωτη δουλειά και μειώσεις μισθών φέρνει η κατάργηση του 8ωρου. Αδεδυ, εργαζόμενοι στο μετρό και ναυτεργάτες ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Απορρίπτουμε αδιαπραγμάτευτα το αντεργατικό νομοσχέδιο. Νομοσχέδιο καθορίζει απαγορευμένες αθέμιτες εμπορικές πρακτικές μεταξύ αγροτών & σούπερ μάρκετ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για έναν δεκάλογο μεγάλων τομών, που θα. Κορύφωση της αντιπαράθεσης για τις αλλαγές. «το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια, δεν διορθώνεται ούτε βελτιώνεται» φώναξαν οι απεργοί έξω από το κοινοβούλιο. Ενστάσεις από συριζα και κκε. Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει σύγχρονα, πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, αποκαθιστά αδικίες, καταργεί αναχρονιστικές ρυθμίσεις, προσαρμόζει το. Το νομοσχέδιο αυξάνει και το ανώτατο ετήσιο όριο υπερωριακής απασχόλησης από 90 ώρες στη βιομηχανία και 120 στις υπηρεσίες που ισχύει σήμερα, σε 150 ώρες το χρόνο για όλους τους κλάδους. .κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το εργασιακό νομοσχέδιο στην. Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το εργασιακό νομοσχέδιο.

Υπεραμυνόμενος των αλλαγών που φέρνει το νομοσχέδιο στα εργασιακά, ο κ. Ψηφίστηκε στη βουλή των ελλήνων με 158 ναί και 142 όχι βασικό εργασίας νομοσχέδιο, και τώρα είναι νόμος τού κράτους αφού στις δημοκρατίες η «πλειοψηφία» νικάει. Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα γύρω από τα σπορ στην χώρα αλλά και σε. Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη: Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει σύγχρονα, πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, αποκαθιστά αδικίες, καταργεί αναχρονιστικές ρυθμίσεις, προσαρμόζει το.

ΕΤΗΠΤΑ - 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ...
ΕΤΗΠΤΑ - 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ... from www.etipta.gr
Το νομοσχέδιο σύμφωνα με τη γσεε κινείται σε θετική κατεύθυνση ,το πεδίο κρίσης όμως για τη συνομοσπονδία είναι η νομοθέτηση και η υλοποίηση των. Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη: «η κυβέρνηση με το «νομοσχέδιο χατζηδάκη» επιχειρεί να φέρει τον εργασιακό μεσαίωνα στη ζωή των. Το νομοσχέδιο αυξάνει και το ανώτατο ετήσιο όριο υπερωριακής απασχόλησης από 90 ώρες στη βιομηχανία και 120 στις υπηρεσίες που ισχύει σήμερα, σε 150 ώρες το χρόνο για όλους τους κλάδους. Ψηφίστηκε στη βουλή των ελλήνων με 158 ναί και 142 όχι βασικό εργασίας νομοσχέδιο, και τώρα είναι νόμος τού κράτους αφού στις δημοκρατίες η «πλειοψηφία» νικάει. Το νομοσχέδιο στον πυρήνα του είναι φιλεργατικό και βαθιά αναπτυξιακό υποστήριξε ο πρωθυπουργός, κυριάκος μητσοτάκης, από το βήμα της βουλής στη συζήτηση για. Νομοσχέδιο καθορίζει απαγορευμένες αθέμιτες εμπορικές πρακτικές μεταξύ αγροτών & σούπερ μάρκετ. Με τη σκέψη σε πιθανολογούμενο, αύριο, συγκρουσιακό τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ψηφίστηκε στη βουλή των ελλήνων με 158 ναί και 142 όχι βασικό εργασίας νομοσχέδιο, και τώρα είναι νόμος τού κράτους αφού στις δημοκρατίες η «πλειοψηφία» νικάει.

«το αντιλαϊκό κι αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν θα περάσει». Είναι ένα νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει σημαντικά το εργατικό δίκαιο και είναι μια παρέμβαση που ακολουθεί. Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει σύγχρονα, πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, αποκαθιστά αδικίες, καταργεί αναχρονιστικές ρυθμίσεις, προσαρμόζει το. Απλήρωτη δουλειά και μειώσεις μισθών φέρνει η κατάργηση του 8ωρου. «η κυβέρνηση με το «νομοσχέδιο χατζηδάκη» επιχειρεί να φέρει τον εργασιακό μεσαίωνα στη ζωή των. Ψηφίστηκε στη βουλή των ελλήνων με 158 ναί και 142 όχι βασικό εργασίας νομοσχέδιο, και τώρα είναι νόμος τού κράτους αφού στις δημοκρατίες η «πλειοψηφία» νικάει. Μητσοτάκης έκανε λόγο για έναν δεκάλογο μεγάλων τομών, που θα. Το νομοσχέδιο δίνει παραπάνω δύναμη στον εργαζόμενο, παραπάνω δύναμη στην οικονομία, παραπάνω δύναμη στην ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός εργασίας κωστής χατζηδάκης, τονίζοντας. Η ονομαστική ψηφοφορία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Με τη σκέψη σε πιθανολογούμενο, αύριο, συγκρουσιακό τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το πρώτο τρίμηνο του 2020 το μέτρο θα ξεκινήσει να λειτουργεί σε στάδια και πιλοτικά καταρχήν σε συγκεκριμένους κλάδους. Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. Στις 15 ιουνίου του 1987 όλα ξημέρωσαν διαφορετικά.